Naam: Patrick van den Elzen

Woonplaats: Zijtaart

Provincie: Noord-Brabant

Telefoon: 06-15609304

 

Email: patrickvandenelzen@icloud.com

 

Twitter: @patrickvdelzen

Facebook: /patrick.vandenelzen.3

 

 

contactgegevens

Patrick van den Elzen

(Klik op het tabblad om het open te klappen of te sluiten)

 • Even voorstellen...
 • Buuts

   

  Tijdens deze persconferentie komt ‘de voetbaltrainer’ toelichten hoe hij, zijn team heeft voorbereidt op de belangrijke bekerwedstrijd uit te clubhistorie. Met het hele team is hij op trainingskamp geweest in Duitsland. Als het goed is is het team topfit om tegen de lokale voetbalclub te komen spelen.

   

   

   

  Ad heeft een Rijskool genaamd GAZZEROP! Met zijn speciaal gepimpte auto geeft hij speciale cursussen zoals het er in de praktijk aan toe gaat. Niks regeltjes. Gewoon GAZZEROP ! En wat ie alle meemaakt... in die auto... nou nou nou.

   

   

   

   

  Deze Hans Klok, wordt vaak verward met de echte Hans Klok.. Moar deze kan ook best wel goed goochelen. .. Hij gaat 's avonds met de hond wandelen en dan kom ie ‘s mergens met unne kater thuis.

   

   

   

   

   

  Over GOUD gesproke..hedde gullie ok gezien da de vrouw van de prins helemaol op chique is. Ik zin tegen ‘m Zo..nou het ze zeker ok un goude slipje oan. Un slipje zit ie.... Da zo dan ok veur dun uurste keer zijn.

   

   

  Vroeger heb ik nog gewerkt veur de playboy. Tja het werk ha nie veul om het lijf . Ut enige wat doar ontwikkeld was, waren de foto’s.

   

   

  Jajajajaaj hoe kabouters kiendjes moaken.. Heel simpel.. ge het un kabouterin…….daor goat dan unne kabouter…in ….Dan liggen we op een paddestoel…… rood met witte …stippe….inderdaad ja… heen en.weer te wippe… En als ie krak zegt……Tja dan is het gebeurd he….

   

   

  Veurige week waren we nog op een klusje. We kwamen bij un vijver… alle visse kei dood. Dus het hele team op de zaak gezet. En na grondig onderzoek bleken die vissen gewoon een natuurlijke dood gestorven te zijn. Zegt die kerel; wa waor ut nou. Tja Jonge ge had gewoon KOI Karpers.

   

   

  Dus ikke me aangemeld bij Sporttrend. Daorhebbe ze spinningles. Maar das ok niks zonne hometrainer in een werm hok. Wiste da den Burgemister ok aan spinning du. Da is wel iets vur ambtenaren he…. Da spinne …wel fietse mar vooruit kome ho mar.

   

   

 • Prestaties

  Elk optreden is een eer om te mogen doen.

 • Overige info

  Naam: Patrick van den Elzen

  Adres: Pastoor van de Bultstraat 3

  Postcode: 5465 SB

  Woonplaats: Zijtaart

  Provincie: Noord-Brabant

  Telefoon: 06-15609304

   

  Email: patrickvandenelzen@icloud.com

   

  Twitter: twitter.com/patrickvdelzen

  Facebook: facebook.com/patrick.vandenelzen.3

   

  Website: tonpraten.nl/patrickvandenelzen - tonpraten.com/patrickvandenelzen

   

  Beroep: Interim IT Manager/Ondernemer

  Geboortedatum: 03-06-1974

  Optreedgebied:

  Dialect: Brabants

   

 

 

 

 

 

 

 

(Klik op de foto om deze te vergroten)

Gastenboek
Advertentie